Özel Güvenlik Ara Yöneticisi Sertifika Programı

31.03.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi "Özel Güvenlik Ara Yönetici Sertifika Programı" açtı...

Categorie  Kategori : SEM

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitimde Bir İlki Daha Gerçekleştiriyor.

Güvenliğin çok önem taşıdığı günümüzde, özel güvenlik şirketlerine verilen rol ve yük artmaktadır. İç güvenlikte emniyet teşkilatı mensubu sayısından daha fazla meslek mensubu sayısı olan özel güvenlik sektörü,  yarattığı istihdam ortamıyla da geleceğin meslekleri arasında yer almaktadır.

Türkiye’de özel Güvenlik sektörünü mercek altına alarak, sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, özel güvenlik sektörünü, sektörde yaşananları ve sektör çalışanlarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni bir eğitim programına başlıyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından organize edilen” Özel Güvenlik Akademisi” güvenlik sektöründe kaliteyi arttırmak ve akademik bir eğitim altyapısı ile eğitim alınmasını sağlamak amacıyla hazırlandı.

"İnsanlık Eğitimle Yücelir" felsefesi ile hareket eden İAÜ Sürekli Eğitim Merkezi,  eğitim tedarikçisi ve çözüm ortağı olarak “Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu”nun zengin birikiminden yaralanarak uygulamayı teori ile birleştirdi. 14 yıllık birikimini, sektöre katma değer sağlamak amacıyla eğitim ortaklığına dönüştürme kararı alan Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu, ülkenin dört bir yanında ve birçok seçkin kuruluşla özel güvenlik hizmeti vermektedir.

Portföyündeki yüzlerce şirkete güvenlik hizmetleri tedarikinde bulunan Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu,  İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile işbirliğine gitmenin ve eğitimlerin akademik bir kurum tarafından desteklenmesinin sektöre ve koruma güvenlik mesleğine büyük katkı sağlayacağını öngörmektedir.

Gerçekleştirilecek eğitim programı sayesinde, sektördeki "Ara Yönetici"  boşluğuna dikkat çekilerek yeni yetiştirilecek personelin mesleki yeterliliklerinin artırılması sağlanacaktır. Konusunda uzman eğitim kadrosu tarafından 70 saat süre ile akademik bir ortamda sunulacak eğitim programı sonunda sertifika alanlara, mesleklerinde yükselme fırsatı da sağlanmış olacaktır.

Bu programa  "Özel Güvenlik Kartı"na sahip güvenlik personelinin tamamı katılabilmektedir. Akademik Direktörlüğü Yrd.Doç. Dr.Ali İhsan Özeroğlu,  Akademik Koordinatörlüğü Hülya ÇOBAN tarafından yürütülen bu programın bir diğer üstün yanı ise mesleki İngilizcenin de  katılımcılara eğitim programı içerisinde sunulacak olmasıdır.Eğitimi tamamlayan güvenlik personeli alanında gerek duyulan yabancı dil donanımına sahip olarak sertifikasını alacaktır.

Türkiye’de bir ilk olması açısından önem taşıyan bu eğitim programı İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Florya Yerleşkesinde gerçekleşecek.  Zaman içerisinde üniversitenin diğer yerleşkelerinde de gerçekleştirilecek program güvenlik sektöründe çalışan personele kaliteli ve akademik bir eğitim anlayışı ile hizmet verecektir.

ÖZEL GÜVENLİK ARA YÖNETİCİ SERTİFİKA PROGRAMI

TOPLAM EĞİTİM SAATİ

70 Saat

Eğitim Başlangıç-Bitiş Tarihi: 21 Nisan 2012-26 Mayıs 2012

Özel Güvenlik Akademisi ile ilgili medyada yer alan haberler.

SEM

Son Ziyaret :  25.11.2017 02:49