Hukuk Fakültemiz İle Adalet MYO Öğrencileri Çağlayan ve Bakırköy Adliyelerini ziyaret Ettiler

28.03.2012

"Hukuk Fakültemiz İle Adalet MYO Yerinde Uygulamada Çağlayan ve Bakırköy Adliyeleri İle Mutabakata Vardı"...

Categorie  Kategori : Hukuk

Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Yavuz Kaplan ile Adalet MYO Müdürümüz Prof.Dr. Emin Memiş, "Yerinde Uygulama" çalışması nedeniyle geçtiğimiz hafta içinde Çağlayan ve Bakırköy Adliyelerini ziyaret ettiler. Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO öğrencilerinin bilgi ve görgülerini uygulama açısından artırmayı amaçlayan ziyaret sonucunda, Çağlayan Adliyesi Adli Yargı Komisyon Başkanı sayın Sabri Bayındır ve Bakırköy Adliyesi Adli Yargı Komisyon Başkanı sayın Orhan Gödel tarafından kabul edilen heyet, öğrencilerimizin bu adliyelerde "Yerinde Uygulama" yapabilmeleri konusunda mutabakata vardı. Uygulama, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencilerinin henüz öğrencilik yıllarında adliyeyle tanışması bakımından Türkiye'de ilk defa hayata geçirilerek farklılık yaratmış oldu.

Hukuk

Son Ziyaret :  13.12.2019 11:31