Anayasal Hak İhlalleri ve Bireysel Başvuru

23.03.2012

Anayasa Mahkemesi Başkanımız sayın Haşim Kılıç Üniversitemizde...

Categorie  Kategori : Hukuk

Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim KILIÇ, 23 Mart 2012 tarihinde Üniversitemiz Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Konferansta "Anayasal Hak İhlalleri ve Bireysel Başvuru" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Akademisyen, öğrenci ve hukukçulardan oluşan geniş bir kitleye hitap eden ve Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Yavuz KAPLAN tarafından moderatörlüğü yapılan Konferans sonrasında, öğrencilerimiz ve akademisyenler tarafından yöneltilen sorulara sayın Anayasa Mahkemesi Başkanı tarafından cevap verildi.

Ayrıca, öğrencilerimizin teorik bilgiler yanında uygulamaya dönük bilgi ve görgülerini artırmalarının da son derece yararlı olacağı konusunda da fikir birliğine varıldı. Konferans sayın Mütevelli Heyeti Başkanımız Dr. Mustafa AYDIN tarafından sayın Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim KILIÇ'a plaket takdimiyle sona erdi.

Hukuk

Son Ziyaret :  22.08.2019 00:16