AB Proje Döngü Yönetimi Eğitimi

06.03.2012

İstanbul Aydın Üniversitesi & Bağcılar Kaymakamlığı EUROBA (AB Projeleri Merkezi)

Categorie  Kategori : EPPAM

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ENERJİ POLİTİKALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ve BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI AB PROJELER MERKEZİ (EUROBA) işbirliğinde 6-7-8 Mart 2012 tarihlerinde Üniversitemizde gerçekleşleşen Avrupa Birliği Proje Döngü Yönetimi Eğitimi, günümüz dünyasında öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine önemli katkı sağlayacaktır.

Öğrencilerimiz bu eğitimde, Proje Döngü Yönetimi felsefesini, aşamalarını ve örnek uygulamalarını bir bütün içerisinde öğrenecekler, gerçekleştirilecek olan çalıştaylarla da eğitim sırasında öğrendiklerini uygulama imkanı bulacaklardır.

Eğitim ile öğrencilerimizin Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen proje teklifi hazırlama formatı olan "Proje Döngü Yönetimi"ni kavrayıp, temel düzeyde uygulamalı proje yazma becerisini kazanarak eğitim sonunda kendi projelerini AB formatlarına uygun şekilde sunabilecek.

6 Mart 2012, Salı saat 09:30'da Rektörümüz Prof. Dr. Yadigar İzmirli, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş'un katılımıyla açılışı gerçekleşen Avrupa Birliği Proje Dönü Yönetimi Eğitimi, 6-7-8 Mart 2012 tarihlerinde tamamlanarak 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen sertifika töreni ile tamamlandı.

EPPAM

16203701