İAÜ Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi

27.02.2012

İAÜ Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi devam ediyor...

Categorie  Kategori : PROJE PAZARI

“İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi” devam ediyor.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı Kapsamında Desteklediği “İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü Projesi”, İstanbul Bölgesi’nde özürlülerin, kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmelerini ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak üzere işgücüne katılımlarına ve istihdam olanaklarını artmasına katkı sağlanmasını amaçlamaktadır.

Proje ile, İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde alanında örnek bir “Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Koordinatörlüğü” kurulması ile İstanbul bölgesinde özürlülerin istihdamı, mesleki eğitimi, sosyal rehabilitasyonu alanında araştırma faaliyetlerinin yürütülmesi,  politikaların geliştirilmesi, hizmetlerin sunulması ve kariyer destek hizmetlerinin verilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ayrıca İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü havuzunda kayıtlı fiziksel ve işitsel özürlülerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunarak ve kariyer danışmanlık hizmeti vererek, bu özürlülerin istihdamlarını sağlanacak ve proje kapsamında yürütülen araştırma faaliyetleri sonucunda müdürlüğün kurumsal kapasitesinin güçlenmesine katkı verilecektir.

İçerik ile ilgili tek sorumluluk İstanbul Aydın Üniversitesi’ne ait olup ISTKA veya DPT’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.

PROJE PAZARI

Son Ziyaret :  17.10.2017 08:33