Hukuk Muhakemeleri Kanunu Sempozyumu

08.03.2012

Categorie  Kategori : Hukuk

"Hukuk Muhakemeleri Kanunu Sempozyumu" 6100 sayılı ve yeni yürürlüğe giren "Hukuk Muhakemeleri Kanunu" Hukuk Fakültemizin organizasyonu ve Türkiye'nin önde gelen ve Kanunun yapımı aşamasında yer alan Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü'nün katılımıyla 8-9 Mart 2012 tarihlerinde ekli program çervesinde gerçekleşti.

Sempozyumda sunulan tebliğler 18 Ocak 2012 tarihinde vefat eden Fakültemiz araştırma görevlisi sayın Mustafa Emir Üstündağ'ın babaları ve birçok hukukçunun yetişmesinde büyük emeği olan duayen hukukçu ve hocamız Prof. Dr. Saim Üstündağ'a Armağan olacak şekilde ve Hukuk Fakültemizin ilk hakemli hukuk dergisi olarak yayınlanacaktır.

Hukuk

Son Ziyaret :  21.08.2019 23:26