Mete HOROZOĞLU İAÜ'de

04.01.2012

Reklam - Dizi - Sinema Oyunculuğu Paneli...

Categorie  Kategori : SEM

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan tiyatro ve sinema oyuncusu Mete HOROZOĞLU İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen panelin konuğu oldu. 2001-2003 yılları arasında Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalışan, 2002 yılında İstanbul'a gelerek, 2003-2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda, 2004-2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları'nda, 2005-2007 sezonlarında Semaver Kumpanya olmak üzere daha birçok tiyatronun kadrosunda yer alarak oyunlar sergileyen Horozoğlu, aldığı eğitime dair bilgi ve iş deneyimlerini başta İstanbul Aydın üniversitesi GSF Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilerle paylaştı.

İstanbul'a yerleştikten sonra birçok Televaizyon ve Sinema projesinde yer aldığını belirten HOROZOĞLU televizyon dünyasında “Yanık Koza” dizisinin, sinema filmi olarak da “Nefes” filminin tanınması konusunda büyük katkısı olduğunu belirtti. Son olarak izlenme rekorları kıran televizyon dizi “Öyle Bir Geçer Zaman ki” nin izleyicinin kendisine olan ilgisini daha da arttırdığını söyledi. Aldığı eğitimin ve içinde bulunduğu projelerin oyunculuğuna olan katkısının daima olumlu olduğunu ve farklı karakterleri oynayarak tek düzelikten oyuncuların kurtulması gerektiğini sözlerine ekledi.

Mete HOROZOGLU was at IAU

The seminar on Sequence and Film Actor was held on 04.01.2012 at IAU with the participation of a famous actor ,Mete HOROZOGLU .The seminar was organized with the cooperation of Continuing Education Centre and Ege Drama.

SEM

Son Ziyaret :  25.11.2017 02:48