İAÜ ve John Hopkins Üniversitesi İşbirliği İçin Prof. Daniel HAMİLTON İle İmza Töreni.

04.11.2011

İstanbul Aydın Üniversitesi ABD Çıkartmasını Sürdürüyor İstanbul Aydın Üniversitesi ABD'nin Başarılı Eğitim Kurumlarından John Hopkins Üniversitesi İle Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzaladı...

Categorie  Kategori : İŞBİRLİKLERİMİZ

İstanbul Aydın Üniversitesi ABD Çıkartmasını Sürdürüyor İstanbul Aydın Üniversitesi ABD’nin Başarılı Eğitim Kurumlarından John Hopkins Üniversitesi İle Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzaladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi, dünyanın en iyi üniversiteleri ile eğitimde işbirliğini sürdürüyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa AYDIN ve akademisyenlerden oluşan heyet, dünyanın önde gelen bilim kuruluşlarıyla ortak projeler yürütme çabalarını sürdürmeye devam ediyor. Projelerden ilki John Hopkins Üniversitesi SAIS Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Mart 2012’de İstanbul’da gerçekleştirilecek. Yapılan görüşmeler sonucunda “Bölgede Yükselen Güç ;Türkiye ve Türkiye’nin Dünya Politikasındaki Konumu” konulu uluslar arası bir sempozyum düzenleme kararı alan yetkililer, işbirliğinin, araştırma ve akademik çalışmalar ile devam edeceğini belirttiler.

ABD’den önde gelen uzmanlarla, tanınmış araştırmacıların ve Türk uzmanların katılacağı sempozyumda, Türkiye’nin bölgedeki liderlik rolü, ekonomik gücü ve kültürü masaya yatırılacak. Sempozyuma sunulacak bilimsel tebliğler kitaplaştırılarak bütün dünyada kitapevlerinde satışa sunulacak.

Washington’da SAIS Center’ da bir araya gelen İstanbul Aydın Üniversitesi ve John Hopkins Üniversitesi akademik çalışma, araştırma ve öğrenci değişimleri ile ilgili işbirliği protokolü imzaladılar.

The ongoing work of Istanbul Aydin University continues with signing ceremony for cooperation protocol of IAU and John Hopkins University with Prof. Daniel Hamilton

The ongoing work of Istanbul Aydin University continues with the signing ceremony for cooperation protocol of IAU& John Hopkins University with Prof. Daniel Hamilton .IAU signed a cooperation  protocol with  John Hopkins University which is one of the most successful educational institutions in USA.

The Chairman of the Board of Trustees of IAU, Dr. Mustafa AYDIN and the delegation of academics continue to pursue its efforts to carry out joint projects with the leading scientific institutions of the world. The first of the projects will be held in İstanbul on March 2012 with John Hopkins University SAIS Center for Strategic Studies.

The authorities decided to organize an international symposium on “ Rising Power in the Region ; Turkey and The Position of Turkey in World Politics” and they also said that the cooperation will continue with research and academic studies.

The leading experts in the United States, recognized researchers in regional countries and Turkish experts will  participate to the symposium  and leadership role of Turkey in the region, economic power and culture of Turkey will be discussed in the symposium. Scientific papers which will be presented in the symposium, will be published and available in the book stores all over the world .

IAU and Johns Hopkins University came together in Washington SAIS Center to sign cooperation  protocol for academic research and student exchanges .

İŞBİRLİKLERİMİZ

Son Ziyaret :  22.02.2020 13:58