Engellilere Moral Konseri

30.03.2011

Categorie  Kategori : KONSERLER

ENGELLİLERE MORAL KONSERİ

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) ile Elele Çift Engelliler Dayanışma Derneği, engelli aileler ile üniversite öğrencilerini bir araya getirdi. Küçükçekmece Belediyesi Engelliler Masası’nın katılımıyla düzenlenen konsere, Küçükçekmece ve Bayrampaşa’da yaşayan engelliler müzik performanslarıyla renk kattı.

Konserde ilk kez bir üniversite ortamı gören engelli vatandaşlar günün popüler şarkılarını hem söyledi hem eğlendi. Üniversitenin Müzik Kulubü Başkanı Mesut TAŞDEMİR, “Hayatın Ritmini Yakalamana Engel Yok!” sloganıyla gerçekleştirdikleri konserin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Taşdemir, engelli gençlerin de hayata tutunmalarına yardımcı olmak için desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Konsere üniversitedeki engelli öğrenciler de katıldı.

Elele Çift Engelliler Dayanışma Derneği Dernek Başkanı ve bir engelli babası olan Turgut SONUŞEN,e katkılarından dolayı İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa AYDIN’a organizasyondan dolayı teşekkür plaketi verdi.AYDIN’ın konuşması sırasında duygulu anlar yaşandı.

Müzik Kulubü öğrencileri tarafından organize edilen konserde DJ performansının yanı sıra Türk Halk ve Pop Müziği grupları sahne aldı.

KONSERLER

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:46