İAÜ Global Perspektif Prog 2.Liderlik Sertifika Eğitimi

14.11.2011

İAÜ Global Perspektif Programı 2.Liderlik Sertifika Eğitimi

Categorie  Kategori : PROGRAM

Liderlik Okulu geçtiğimiz 1 Ocak 2011 ayında gerçekleştirilmiştir. ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan University of Southern California’nın önde gelen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Richard Callahan ile GPP Başkanı Prof. Dr. Firuz DEMİR Yaşamış tarafından geliştirilen ve gerek üniversitemizden ve gerekse diğer üniversitelerden konu ile ilgili öğretim üyelerinin katılmasıyla oluşturulan Liderlik Okulu ilk uygulamasında önemli bir başarı elde etmiştir.

14-18 Kasım 2011 tarihin de Liderlik Okulu 2’nin ana teması kurumsal liderlik olacaktır. Günümüz iş ve ekonomi dünyasında adına rekabet denilen kavram özünde piyasa liderliğini ele geçirme ve piyasa payını büyütme savaşıdır. Bu savaş ancak kurumsal liderlik bilinci ile kazanılabilir. Alanlarında lider olmak isteyen kurumlar bu amaçla kendilerine özgü beri strateji geliştirmeli ve uygulama alanına koymalıdır. Liderlik Okulu 2 bu alanda geliştirilmiş olan teknik ve yöntemlerin katılımcılara aktarılmasını öngörmektedir.

Global Perspective Program 2. Leadership Certification Training

The Global Perspective Program 2. Leadership Certification Training was held on 14th- 17th November 2011 at IAU.

16207285

Son Ziyaret :  25.09.2017 21:35