İAÜ RTV Tarafından Hazırlanan Filyos Filmi

05.12.2011

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo TV Programcılığı ve İletişim Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan Filyos Filmi Zonguldak'ta düzenlenen gala ile kamuoyuna tanıtıldı.

Categorie  Kategori : İletişim

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo TV Programcılığı ve İletişim Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan Filyos Filmi Zonguldak’ta düzenlenen gala ile kamuoyuna tanıtıldı.

Yrd. Doç. Dr Radife ONGAR’ın yönetmen, İrfan Ongar’ın metin yazarı ve görüntü yönetmenliği, Belgin Aygün ÇİFTÇİOĞLU’nun Görsel Tasarım ve Kurgu, Şükrü KARA’nın seslendirme görevlerini üstlendiği “ Filyos Cennetinde Bir Yastığınız Olsun “ adlı film Zonguldak Öğretmenevi Konferans Salonu’nu hınca hınç dolduran seçkin bir davetli topluluğu tarafından ayakta alkışlandı.

Basının da çok büyük ilgi gösterdiği tanıtım filmi Zonguldak yerel medyasında sürekli olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Filyos’un tanıtımını yapmak amacıyla çekilen “Filyos Cennetinde Bir Yastığınız Olsun” belgesel filminin galası, geçtiğimiz Cuma akşamı Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Zonguldak Kent Konseyi’nin organize ettiği galaya; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan KÖKTÜRK, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin ÖZBAKIR, Filyos Belediye Başkanı Ömer ÜNAL, GMİS Genel Başkanı Eyüp ALABAŞ, Ak Parti İl Başkanı Hamdi UÇAR, CHP İl Başkanı Tümer PEKER, belgesel filmin yapımını üstlenen işadamı İsmail Recai ŞANLI, film yönetmeni İrfan ONGAR, filmin yapımcısı Seçkin Alp BİLGİN, Zonguldak Kent Konseyi içinde bulunan birçok dernek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcisi katıldı.

Daha sonra yapımcı BİLGİN’e, CHP Milletvekili Ali İhsan KÖKTÜRK, yönetmen Ongar’a ise Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, hediyelerini takdim etti. Kent Konseyi Başkanı Yesari SEZGİN ve Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR İsmail Recai ŞANLI’ya teşekkür ederek günün anısına hediyeler takdim ettiler. Gala yapılan kokteyl ve fotoğraf sergisi ile sona erdi.

Tanıtım filmi için;          Basın haber;

18791964