Depremzedelere Yardım Çalışmalarımız

27.10.2011

Van' da meydana gelen 7.2 lik depremin yaralarını sarmak için İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin yardımları devam ediyor.

Categorie  Kategori : AFAM

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri, Van' da meydana gelen 7.2 lik depremin yaralarını sarmaya  devam ediyor.

Deprem felaketinin ardından derhal çalışmalara başlayan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrencileri, Afet Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öncüğünde kurulan yardım masalarında toplanan 300 kolilik yardım tırı 27 Ekim 2011 itibari ile yola çıkmış ve yerine ulaşmıştır.

02 Kasım 2011 Çarşamba günü yola çıkacak olan 2. tır için yardım çalışmaları devam etmekte ve İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi' nde kurulan Afet Yardım Koordinasyon Merkezi' nde yardımlar toplanmaya devam etmektedir.

>> Afam'a ulaşmak için tıklayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi

Our Welfare Work For Earthquake Victims

The students  of Istanbul Aydın University continue to help for healing the wounds of 7.2 earthquake accured in Van