HABER ARAMA


Gelişmiş

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLANANLAR


    Gıda Müh.Öğr. Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT 'den Ders

      27.02.2012

    Gıda Mühendisliği Öğrencilerine Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT tarafından mesleklerinde çağdaş ufuklar açacak bir ders.

    Categorie  Kategori : PROJE
    Comments  Yorum : 0
    Reading  Okuma : 2969

    Share |

    12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

    Gıda Mühendisliği Öğrencilerine Prof. Dr. Florian J. SCHWEIGERT tarafından mesleklerinde çağdaş ufuklar açacak bir ders.
     
    Almanya Berlin Postdam Üniversitesi Gıda Bilimi Enstitüsü Fizyoloji ve Patofizyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Florian J. SCHWEIGERT, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimize Gıda Mikrobiyolojisi dersinde ufuklarını açacak son gelişmeleri anlattı. Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR’ın konuğu olarak ülkemize gelen Prof. Dr. SCHWEIGERT Proteomik ve Fonksiyonel Genomik alanlarında insan sağlığı ve gıda bilimi üzerine tanınmış bir akademisyendir. Üniversitemiz ile Postdam Üniversitesi arasında mevcut olan Erasmus anlaşması sayesinde karşılıklı öğrenci ve personel değişimlerinin hız kazandığı bu tanınmış Alman Üniversitesi özellikle deneysel araştırmalarda yapmış olduğu yayınlar ve buluşlarla adından söz ettirmektedir.
     
    Prof. Dr. SCHWEIGERT, öğrencilerimize Alman yüksek öğretim sistemini, aramızdaki farklılıkları, gıda biliminin diğer mesleklerle ve özellikle sağlık bilimleriyle arasında gelişmekte olan ilişkileri, çağdaş yöntemlerin omik teknikler yoluyla meslekte nasıl bir uygulama alanı bulduğunu, gelecek öngörülerini, yürütülmekte olan Ar-Ge çalışmalarını örnekleriyle paylaştı.
     
    Prof. Dr. SCHWEIGERT ve ekibiyle Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR ve Ekibi arasında yakın zamanda başlaması planlanan ortak araştırma üzerinde duruldu.
     
    Prof. Dr. SCHWEIGERT’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz
    .


    A course  from Food Engineer ,Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT
     
    Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT  opened a course for students of  Food Engineering which is leading contemporary perspectives in their  professional life.
     
    The President of Germany Berlin Potsdam University Institute of Food Science Department of Physiology and Patho physiology, Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT talked about latest improvements to broaden their mind in Food Microbiology course.  Prof.Dr. Florian J. SCHWEIGERT came to Turkey as Prof. Dr. Haydar Ozpinar’s guest , he is well-known academics in the field of Proteomics on  Functional Genomics human health and food science . The exchange programs for staffs  and students accelerated by courtesy of ERASMUS agreement between Potsdam University and Istanbul Aydın University and Potsdam University  especially made a name in experimental  researches , publications, inventions .
     
    Prof. Dr. SCHWEIGERT shared some examples and information about german higher education system and the difference of  Turkish education system , the developing relations between the health sciences and other professions ,predictions of the future , research development work being conducted .
     
    Prof. Dr. SCHWEIGERT and his team ,Prof. Dr. Haydar ÖZPINAR and his team  are focused on joint research which will be scheduled to begin soon.
    Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır | Word'e Aktar Worde Aktar | Tavsiye Et Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz Yorum Ekle

    PROJE

    En Çok Okunanlar




    Toplam Ziyaretçi : 
    Aktif Ziyaretçi : 

    19387848
    40
       

      Son Ziyaret :  15.07.2020 07:56