Yrd. Doç. Dr. Evren AYRANCI Öğrencilerin Sınav Kaygısı

18.07.2012

Yrd. Doç. Dr. Evren AYRANCI "Bir Vakıf Üniversitesindeki Öğrencilerin Sınav Kaygısı Hakkında Araştırma" başlıklı makalesi, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nde yayımlanmıştır.

Categorie  Kategori : MAKALE

Yrd. Doç. Dr. Evren AYRANCI ile Yrd. Doç. Dr. Ercan ÖGE'nin "Bir Vakıf Üniversitesindeki Öğrencilerin Sınav Kaygısı Hakkında Araştırma" başlıklı makalesi, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nde yayımlanmıştır.

Ayrancı, E. ve Öge, E. (2011) "Bir Vakıf Üniversitesindeki Öğrencilerin Sınav Kaygısı Hakkında Araştırma", Dumlupınar Üniversitesi SBE Dergisi, 30, 87-102.

Prof. Dr. Salih GÜNEY ile Yrd. Doç. Dr. Evren AYRANCI'nın "An applied investigation of job satisfaction and organizational commitment among top managers at private and public establishments" başlıklı makalesi, SCOPUS tarafından taranan International Business Management Dergisi'nde yayına kabul edilmiştir.

metni okumak için tıklayın...

MAKALE

19487137