Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi'nde Rusya ve Orta Asya Türklerinde Dinî Hayat, İnançlar ve Ritüeller Konferansı

04.01.2017

Categorie  Kategori : KONFERANS

İstanbul Aydın Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, 4 Ocak 2017 tarihinde Rusya ve Orta Asya Türklerinde Dinî Hayat, İnançlar ve Ritüeller konulu bir konferans düzenlemiştir.

Rusya Federasyunu Novosibirsk Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Kokoulin Wladislaw'ın vereceği konferansla ilgili duyuru afişi ektedir. Konferans hakkında detaylı bilgi, husnuozel@aydin.edu.tr email adresinden veya 0554 943 34 57 nolu telefondan alınabilir.

KONFERANS

Son Ziyaret :  27.02.2017 09:44