Güzellik Mimarlarinin Yeniyil Defilesi

28.12.2016

Güzellik Mimarlarinin Yeniyil Defilesi

Categorie  Kategori : MODA VE SANAT

İstanbul Aydın Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, 'Yeni Yılda Fantastik Saç Makyaj Show' adında  görsel bir şölen düzenledi. Düzenlenen defilede, öğrencilerin özgün saç ve makyaj tasarımları sergilendi

Gelenekselleşen defilenin açılışında konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Leyla Cesaret, öğrencilerini 'Güzellik Mimarları' olarak tanımlayarak şunları söyledi:

“Yaptığıız saç ve makyajlar gündelik hayatta kullanılan modeller değildir. Fakat bu modellerle öğrencilerin yaratıcılıkları keşfediliyor. Bunun da ilerideki iş yaşamların olumlu bir etkisi oluyor.”

MODA VE SANAT

Son Ziyaret :  23.08.2017 03:18