Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı “III. Ulusal Üniralli” Paramedik Öğrencileri Ambulans Rallisi Yarışması

08.12.2016

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Yarışmaya toplam 18 üniversite katılım gösterdi. Üniralli yarışması için öğrencilerimiz 112 Avrupa Komuta Merkezi alanında hazırlanan 8 ayrı etapta hazırlanan hastalara müdahale ederek büyük bir başarı gösterdiler. Taşıma, Travma, Çevresel Aciller, Kardiyak Aciller, Nörolojik Aciller, Pediyatrik Aciller, Triyaj ve Özel Durumlar etaplarını içeren yarışmada, Travma ve Pediyatrik Aciller etaplarında BİRİNCİLİK derecesi ; Genel Klasmanda ise İKİNCİLİK ödülü aldı.

Dereceye giren öğrencilerimiz ödül olarak 8-11 Aralık Bodrum’da gerçekleştirilen “IV. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisi” ne gitmeye hak kazandılar.

SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Son Ziyaret :  27.02.2017 09:46