Kurumsal Kimlik Tasarımı Sergi Bilgisi

15.12.2016

Kurumsal Kimlik Tasarımı Sergi Bilgisi

Categorie  Kategori : SERGİ

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğr.Gör.Yeşim Korkmaz ve 4. sınıf öğrencileri tarafından dönem içerisinde projeler üzerinden sürdürdüğümüz eleştiri ve tartışmalarla görsel tasarımın iletişime olan etkisini değerlendirilmiş, amaçlanmış ve öğrencilerin çalışmalardan oluşan bir sergi düzenlenmiştir. Sergide, öğrencilerin hayali şirketler ya da şahıslar için tasarladıkları logo, antetli kağıt, zarf, kartvizit ve poster tasarımları yeralmaktadır.

Kurumsal Kimlik Tasarımı Sergimiz 15 Aralık 2016 Perşembe günü D Blok Fuaye alanında açılmıştır. Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin geçtiğimiz dönem içinde ürettiği işlerden bir seçkinin izlenebileceği sergi 31 Aralık 2016 tarihine kadar açık kalacaktır.

SERGİ

Son Ziyaret :  11.12.2017 18:12