İAÜ Kulüpler Birliği “Asla teslim olmayacağız”

13.12.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri Beşiktaş şehitlerini andı.

Categorie  Kategori : ARAŞTIRMA MERKEZLERİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Kulüpleri Birliği ve Öğrenci Konseyi 10 Aralık günü gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaşamını yitirenleri anmak için bir araya geldi.

Üniversitenin Florya Yerleşkesi'nde toplanan öğrenciler yaptıkları basın açıklamasında Türkiye Cumhuriyeti'nin teröre asla teslim olmayacağını vurgulayarak şunları söylediler.

“Biz İstanbul Aydın Üniversitesi Kulüpler Birliği ve Öğrenci Konseyi olarak 10 Aralık’ta İstanbul’u kana bulayan Türkiye ve Türk düşmanı hain ve şeref yoksunu teröristleri ve terörü lanetliyoruz.

“Mevlit Kandilini idrak ettiğimiz bu mübarek gecede milletimizin canından can gitmiştir. Hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye’yi yasa boğmuşlardır.  İstanbul Beşiktaş Vodofone Arena yakınlarında ve Maçka Parkında düzenlenen terör saldırılarında canlarımız gitmiş, evlatlarımız şehit edilmiş, milli yürekler kasıp kavrulmuştur. Sonuç itibariyle 33’ü polis olmak üzere 44 kardeşimiz şehit düşmüş ve 155 vatandaşımız yaralanmıştır.

Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istemekteyiz.

Bizi terörle teslim almaya çalışanlar, bilmiyorlar ki Büyük Türk Milleti Olarak, asla ve asla teslim olmayacağız.

Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde, karanlık ellerin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı ilan edilmemiş bir savaş sürdürülmektedir. Bu savaşta dostu düşmanı en iyi şekilde idrak edip tavrımızı almalıyız. Kimse kadim devletimiz ve yüce milletimizden büyük değildir.

Türkiye Cumhuriyeti, her türlü iğrenç operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir.

Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir.

Herkes duysun ve bilsin ki terörizm asla hedefine ulaşamayacak, devletimizin ve milletimizin, birlik ve beraberliğini asla yıkamayacaklardır. Kimse Türkiye’yi bölemeyecek ve parçalayamayacaktır. Kim buna yeltenmeye kalkışırsa karşısında bizleri bulacaktır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize, sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına, İstanbul Aydın Üniversitesi Kulüpler Birliği ve Öğrenci Konseyi olarak, üniversitemizi bayraklarla donatacağız.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

İstanbul Aydın Üniversitesi