Güzel Sanatlar Fakültesinden Çocuk ve Bebe Giyim Trend Eğitimi

12.12.2016

Güzel Sanatlar Fakültesinden Çocuk ve Bebe Giyim Trend Eğitimi

Categorie  Kategori : FUAR

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü trend eğitimi gerçekleştirecek. Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ve Bebe ve Çocuk Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğinde düzenlenen “JunioShow Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim Ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı” etkinlikleri kapsamında, geçtiğimiz Kasım ayında Yrd. Doç. Dr. Sinem Budun Gülas tarafından BTSO Çok Amaçlı Salonunda, bebe çocuk giyim alanında çalışan iş insanı ve tasarımcılara verilen eğitimin tekrarını, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri için gerçekleştirecek.

İngiltere’nin en önemli trend danışmanlık ajanslarından biri olan, Timberland, Sportscene gibi bir çok ünlü firmaya danışmanlık veren Trendstop tarafından JunioShow için özel olarak hazırlanan 2017-2018 Sonbahar-Kış, 2018-İlkbahar-Yaz Trendlerini içeren Trend Book aktarımının gerçekleştirileceği eğitimde, çocuk giyiminin tarihsel gelişimi, trend book yorumlama ve koleksiyona yansıtma konuları üzerinde durulacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sinem Budun Gülas tarafından verilecek, Çocuk ve Bebe Giyim Trend Eğitimi, Galeri Aydın’da 13 Aralık 2016 saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

FUAR

Son Ziyaret :  18.10.2017 19:27