Radyo Aydın Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

25.11.2016

Bu sene birincisi düzenlenen Radyo Aydın Müzik Ödülleri sahipleriyle buluştu.

Categorie  Kategori : KONFERANS

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo Aydın Müzik Ödülleri Töreni ile yılın sanatçılarını ödüllendirdi. İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Radyo Aydın dinleyicilerinin, radyonun resmi sitesi www.radyoaydin.com’da yapılan ankette oy kullanarak ödüle layık gördüğü Yılın en iyi çıkış yapan erkek sanatçısı İlyas Yalçıntaş, Yılın Düeti Aleyna Tilki - Emrah Karaduman, Yılın Erkek Sanatçısı Koray Avcı, Yılın Kadın Pop Sanatçısı Simge, Yılın Erkek Pop Sanatçısı Mabel Matiz, Yılın Arabesk-Fantezi Sanatçısı Ferman Toprak, Yılın Kadın Rap Sanatçısı Elçin Orçun, Yılın Erkek Rap Sanatçısı Eypio, Yılın En Tarz Sanatçısı İdo Tatlıses, Yılın En iyi Dizi Müzik Sanatçısı Aydilge, Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Kalben, Yılın Grubu 27, Yılın Halk Müzik Sanatçısı Mustafa Topaloğlu ve Yılın Sosyal Medya Fenomeni Gökhan Tevek oldu. Onur Ödülü ise geçtiğimiz aylarda ciddi bir rahatsızlık geçirip ardından tüm hızıyla müzik dünyasına bomba gibi geri dönüş yapan Harun Kolçak'a gitti.

Ayrıca törende büyük küçük herkesin diline pelesenk olan şarkısı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum ile Ferman Toprak mini bir konser vererek tıklım tıklım olan salonu ayağa kaldırmayı başardı.

Haber: İAHA

Fotoğraf: Samet Sertan İnce (İAHA)

KONFERANS

Son Ziyaret :  23.08.2017 03:37