“Devlerin Kaptanı” İstanbul Aydın Üniversitesi’nde!

28.11.2016

12 Dev Adam’ın kaptanı Sinan Güler 28 Kasım’da İstanbul Aydın Üniversitesi’nin konuğu olacak.

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

“Devlerin Kaptanı” İstanbul Aydın Üniversitesi’nde!

Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın kaptanı Sinan Güler, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme, zinde kalma ve stresle baş etme konulu bir sohbetle İstanbul Aydın Üniversitesi’nin konuğu olacak.
    28 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte kaptan Sinan Güler, Silikon Vadisi’nin Wellbit yazılım ve zindelik uzmanları, Y Combinator girişimcisi Melike Abacıoğlu Güneş ve uzman psikolog ve diyetisyenler, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine günlük yaşamda zinde kalma, sağlıklı ve daha iyi beslenme ile stresle baş etme yolları hakkında çok önemli tüyolar vererek öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.
    Kaptan Sinan Güler’in kendi yaşam öyküsünden yola çıkacağı bu “zinde” sohbette ayrıca, Y Combinator girişimcisi Melike Abacıoğlu Güneş İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine adım attıkça kazandıracak olan Wellbit uygulamasının tanıtımını yaparken, uzman psikolog ve diyetisyenler de diyet, egzersiz ve başarı arasındaki ilişkiyi masaya yatıracak.
    Bu sağlık dolu zinde sohbete tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Yer: İstanbul Aydın Üniversitesi A Konferans Salonu
    Tarih: 28 Kasım 2016