İAÜ 24 Kasim Öğretmenler Gününü Kutladi

24.11.2016

24 Kasım Öğretmenler Günü, İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin düzenlediği bir törenle kutlandı. Törende İAÜ Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Kale birer konuşma yaptı.

Categorie  Kategori : KONFERANS

Rektör Prof. Dr. Yadigar İzmirli konuşmasında Öğretmenler Günü’nün önemine dikkat çekerek, “Sevgi dolu, özverili tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum ifadesinde, tecellisinde bir geleceğin temsilcileri olarak, öğretmenlerimize olan şükran borcumuzu hiçbir zaman layıkıyla ödeyemeyeceğiz. Sizlerin nezdinde bizleri de yetiştiren öğretmenlerimize birkez daha şükran ve minnet duygularımı iletiyorum,” dedi.

Ardından bir konuşma yapan İAÜ  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Kale ise yeni nesil öğretmen adaylarının sorumluluklarına dikkat çekerek, “Tüm öğretmenlerimizin ve geleceğin öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım.Öğretmenlik milli bir heyecan, yılmadan çalışma, büyük bir emek, toplumun ve ülkenin geleceği için her türlü fedakarlığı gerektirir. Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum,” şeklinde konuştu.

Haber: Şeyma Çakar (İAHA)

KONFERANS

Son Ziyaret :  19.10.2017 08:11