Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı ''Üniralli Yarışması''

18.11.2016

Categorie  Kategori : SAĞLIK BİLİMLERİ

18 Kasım’da Paramedik Derneği ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen “III. Ulusal Üniralli” Paramedik Öğrencileri Ambulans Rallisi yarışmasına katıldılar.

Yarışmaya toplam 18 üniversite katılım gösterdi. Üniralli yarışması için öğrencilerimiz 112 Avrupa Komuta Merkezi alanında hazırlanan 8 ayrı etapta hastalara müdahale ederek büyük bir başarı gösterdiler. Taşıma, Travma, Çevresel Aciller, Kardiyak Aciller, Nörolojik Aciller, Pediyatrik Aciller, Triyaj ve Özel Durumlar etaplarını içeren yarışmada,Travma ve Pediyatrik Aciller etaplarında BİRİNCİLİK derecesi ; Genel Klasmanda ise İKİNCİLİK ödülünü aldılar.

Dereceye giren öğrencilerimiz ödül olarak 8-11 Aralık Bodrum’da gerçekleştirilecek olan “IV. Uluslararası Paramedik Kongresi ve Ambulans Rallisi” ne gitmeye hak kazandılar.

SAĞLIK BİLİMLERİ

Son Ziyaret :  14.10.2019 14:40