Dentaydın'dan ücretsiz ağız ve diş taraması

22.11.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi Dentaydın Diş Hastanesi 21-22 Kasım Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Günü kapsamında “doğru ağız bakımı” ve “sağlıklı dişlere sahip olmanın önemi”ne dikkat çekmek için Florya Yerleşesi'nde çadır kurdu.

Categorie  Kategori : Diş Hekimliği

Akademisyen Hekimler eşliğinde ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması yapılan etkinlikte  öğrencilere doğru ağız bakımı ve sağlıklı dişlere sahip olmanın önemi hakkında bilgiler veriliyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pazarlama Koordinatörü Vekili Serpil Aydın düzenlenen etkinliğin amacını şu sözlerle anlattı:

“Her yıl Kasım ayının üçüncü haftası Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak geçiyor. 22 Kasım günü de Diş Hekimliği Günü. O yüzden Dentaydın Diş Hastaneleri olarak biz yılın bu döneminde  çok sayıda etkinlik yapıyoruz. Daha önce de buna benzer etkinlikler yapıldı. Çadır organizasyonu olarak bu kadar büyük kapsamlı bir etkinlik değildi ama bizim her yıl yaptığımız etkinlikler var. İstanbul Aydın Üniversitesi Dentaydın Diş Hastanesi olarak 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'  sebebiyle bu yıl İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı muayenesi yapmak için burada akademisyen kadromuz ve çalışan arkadaşlarımızla bir etkinlik düzenledik. Hekimlerimizle beraber 20 kişi bu etkinlikte görev yapmaktayız.”

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen etkinlik 21-22-23 Kasım 2016 tarihleri arasında devam edecek.

Haber: Ömer Durmz (İAHA)

Fotoğraf: Samet Sertan İnce  (İAHA)

Diş Hekimliği

16203176