HABER ARAMA


Gelişmiş

EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLANANLAR


    Gastronomide Yeni Eğilimler İstanbul Aydın Üniversitesinde tartışıldı

      16.11.2016

    Gastronomide Yeni Eğilimler İstanbul Aydın Üniversitesinde tartışıldı

    Categorie  Kategori : PANEL
    Comments  Yorum : 0
    Reading  Okuma : 921

    Share |

    12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

    İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Gastronomide Yeni Eğilimler” konulu 04 Kasım 2016 günü panel İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kamil BOSTAN’nın moderatörlüğünü üstlendiği panele Chef Gabriele Sponza ve Yeme - İçme -Seyahat sektörü marka danışmanı ve yazar Eray Kılıç panelist olarak katılmıştır.  Öğrencilerin ve diğer konukların yoğun ilgi gösterdiği panelde Gabriel Sponza ve Eray Kılış öncelikle mesleki kariyerlerinden bahsetmişler, mesleğin bugünkü ve gelecekteki konumunu vurgulamışlar ve öğrencilere meslek adına çeşitli tavsiyelerde bulunmuşlardır. Konuşmaların sonunda öğrencilerin soru bombardımanına tabi tutulmuşlardır. Konuklar, bütün sorulara içtenlikle cevap vermişler, kendi görüşlerini bildirmişlerdir.  Yaralı ve bilgilendirici  ve bir o kadar da eğlenceli geçen panel Prof.Dr.Kamil Bostan’ın panel hakkındaki değerlendirmeleri ile son bulmuştur. Panelin sonunda Prof. Dr. Candan Varlık tarafından panelistlere teşekkür plaketi verilmiş ve katılımcılarla hatıra fotografı çektirilmiştir.




    Yazdırılabilir Sayfa Sayfayı Yazdır | Word'e Aktar Worde Aktar | Tavsiye Et Arkadaşına Gönder | Yorum Yaz Yorum Ekle

    PANEL

    En Çok Okunanlar




    Toplam Ziyaretçi : 
    Aktif Ziyaretçi : 

    18984277
    67
       

      Son Ziyaret :  22.02.2020 14:39