YENASOFT İAÜ'de

03.11.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Mezun ve Mensupları Derneği 'nin düzenlediği etkinliğe katılan YENASOFT Danışmanı Murat Aksoy etkinliğe katılan öğrencilere Solidwork Simulation hakkında bilgiler verdi.

Categorie  Kategori : ETKİNLİK

Yaklaşık altı buçuk senedir analiz ürünleriyle ilgili danışman olarak çalıştığını belirten Murat Aksoy, Solidwork Simulation hakkında şu bilgileri verdi:

“Biliyorsunuz teknoloji gelişiyor. Teknoloji geliştikçe bir şeylere erişmek ve uygulamak oldukça kolay hâle geliyor. Bununla beraber kullandığımız ürünler, yazılımlar tabana yayılırken bizim kendimizi ifade edebilmemiz için daha farklı yazılımlara ihtiyacımız oluyor ve bununla da birlikte de yaptığımız tasarımlarla ilgili ya da yaptığımız işlerle ilgili yeni araçlar da karşımıza gelmiş oluyor. Bu yeni araçlar arasında da özellikle mühendislik öğrencileri için söylüyorum. Birçok dersler alıyorsunuz. Bu görmüş olduğunuz yazılımlar mesela, ‘Solidwork Simulation’ bunlardan bir tanesi olacak. Simulation, tam bir çözüm olarak karşımıza çıkmış oluyor.”

Haber-Fotoğraf: Ömer Durmaz (İAHA)

ETKİNLİK

Son Ziyaret :  19.09.2017 14:35