İAÜ İkts.İdr.Fak.Öğr.Üyesi Dr. Zelha ALTINKAYA Önemli Bir Başarıya İmza Attı

08.11.2011

Öğr. Üyemiz. Dr. Zelha ALTINKAYA'nın (Entegre Pazarlarda Uluslararası Ticaret Ve Rekabet) Konulu Kitabı İngiltere de Yayınlandı.

Categorie  Kategori : İktisadi İdari Bilimler

İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Dr. Zelha ALTINKAYA önemli bir başarıya imza attı. Dr. ALTINKAYA’nın hazırladığı (Entegre Pazarlarda Uluslararası Ticaret ve Rekabet) konulu İngilizce yayını dünyaca ünlü Lampert Akademik Yayınları tarafından geçtiğimiz ay basılarak bütün dünyaya dağıtımına başlandı.

Kitap Dr. Zelha ALTINKAYA’nın özellikle Türkiye de  Beyaz Eşya Sektörünün gelişimi  ve uluslar arası pazarlarda rekabet etme potansiyeli üzerine araştırmasını inceliyor ve bunu dünya genelinde örneklemelerle sunuyor.

Dr. Zelha ALTINKAYA’nın kitabı dünyanın değişik üniversitelerinde referans kitap olacak ve birçok ülkede ikitisat alanında eğitim gören yüksek öğrenim öğrencilerine Türkiye örneği rehber olacak.

Dr. Zelha ALTINKAYA’ nın kitabı ayrıca   www.amazon.com web sitesi üzerinden de satılmaya başladı.Dr. Zelha ALTINKAYA İstanbul Aydın Üniversitesinde Uluslar arası Ticaret ile Ekonomi ve Finans Derslerini okutmaktadır.

Yayın  Publishing.com

Academic member of the Faculty of Economics and Administrative Sciences Dr. Zelha ALTINKAYA has achieved significant success.Dr. ALTINKAYA prepared Integrated Markets of International Trade and Competition broadcast in English on the world famous Lampert Academic Publications by the distribution of the whole world was presing in resent months.

İktisadi İdari Bilimler

Son Ziyaret :  22.02.2020 14:41