İAÜ Eppam'ın Başbakan, Bakanlar, Dışişleri Ve Ab Uyum Komisyonu İle Görüşmesi

15.02.2011

İstanbul Aydın Üniversitesi EPPAM`ın Başbakan, Bakanlar, Dışişleri ve AB Uyum Komisyonu ile Görüşmesi

Categorie  Kategori : EPPAM

İstanbul Aydın Üniversitesi EPPAM, öğrencilerin girişimiyle Diplomasi Forumu Ankara Programı dahilinde 15 Şubat 2011`de TBMM`de Başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen BAĞIŞ, Dışişleri Komisyonu Başkanı Eskişehir Milletvekili Murat MERCAN ve Komisyon Üyeleri Büyükelçi Aydın EVİRGEN, İstanbul Milletvekili Ufuk URAS, Mardin Milletvekili Gönül Bekin ŞAHKULUBEY, Kütahya Milletvekili Hüseyin TUĞCU, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Dışişleri Eski Bakanı Yaşar YAKIŞ`ı ziyaret ederek Üniversitemize davet edildi. Üniversite ve EPPAM`ın faaliyetleri hakkında bilgilendirme, dış politika, bakanlıklar ve gündemdeki konular hakkında gerçekleşen görüşmelerde İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin birikimi görüşmelerde takdirle karşılandı.

EPPAM

Son Ziyaret :  23.11.2017 19:27