Türkiye Belediyeler Birliği Kentsel Tasarım Tezsiz Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Güz Yarıyılı Mülakat Sonuçları

08.09.2016

Categorie  Kategori : DUYURU

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ İLE İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
    ARASINDAKİ PROTOKOL KAPSAMINDA 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA KENTSEL TASARIM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ İLE KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.
    (01 OCAK 2016 TARİHİNDEN İTİBAREN PROTOKOL KAPSAMINDA YÜKSEK LİSANSA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM ÜCRETİNİN % 25’İ KENDİLERİ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.)

KAZANANLAR (ASİL)

1.       İhsan Berker ÇİNPOLAT

2.       Rabia ÇELEBİ

3.       Fatma TANRIKULU

4.       Ömer MIZRAK

KENTSEL TASARIM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA

• Başvuru formu, (www.aydin.edu.tr adresinde yer almaktadır)
    • Özgeçmiş,
    • 4 adet fotoğraf,
    • Nüfuz cüzdan fotokopisi,
    • Askerlik durum belgesi (Orijinal),
    • Diploma (Lisans diplomasının orijinali ya da noter onaylı sureti veya Lisans geçici mezuniyet belgesinin orijinali ya da noter onaylı sureti. Yabancı Üniversite mezuniyetinin söz konusu olması durumunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınacak denklik belgesi ve Lisans Diploma ve Transkriptinin noter onaylı Türkçe tercümesi.)
    • Lisans Transkripti (Aslı veya noter onaylı sureti),
    • Mezuniyet not ortalamasının 4 üzerinden en az 2, 100 lük sistemde en az 50 olması gerekmektedir. (Kentsel Tasarım Tezsiz Yüksek Lisans Programına, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Peyzaj Mimarlığı ve Kentsel Tasarım, Şehir ve Bölge Planlama, Orman Mühendisliği ve Ziraat Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, İnşaat Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği, Jeodezi ve Fotoğrametri, Jeoloji Mühendisliği ve Harita Mühendisliği Lisans programlarından mezun olan öğrenciler başvurabilecektir.)
    • Çalıştığı belediyeye ait resmi yazı, (Belediyeden alınacak bu yazı başvuru sahibinin ad soyad ve çalıştığı birim ile kadro bilgisini –sözleşmeli, 5393 sayılı Belediye Kanunu madde 49’a istinaden, işçi veya memur- içerecektir.)

PROTOKOL KAPSAMINDA HİZMET ALIMI YÖNTEMİYLE ÇALIŞTIRILAN BELEDİYE PERSONELİ ÖĞRENCİ OLARAK KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

• Yüksek lisans yapmasında sakınca olmadığına dair belediyeden alınacak resmi yazı, (Alınmaması durumunda öğrencinin Protokol kapsamında kaydı yapılamayacaktır)
    • ALES belgesi (ALES’ten sayısal puan türünden en az 55 puan alma şartı aranacak olup bilgisayar çıktısı kabul edilecektir.)
    • Taahütname (Kesin kayıt esnasında doldurulacaktır.)
    • Öğrenci Bilgi Formu (Kesin kayıt esnasında doldurulacaktır.)

KAZANANLARIN KESİN KAYIT VE DERS KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN SON KAYIT TARİHİ 21.09.2016’DIR. HAFTA SONU KAYIT İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR. 2016-2017 GÜZ YARIYILI DERSLERİ İSE 19.09.2016’DA BAŞLAMAKTADIR.

Ayrıntılı bilgi;

TBB, Eğitim Müdürlüğü 0 312 419 21 00-267

İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri 0212 444 14 28 (30010-31002)

İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 0212 444 14 28 (30003)