İstanbul Aydın Üniversitesi Haber Ajansı'nın Dergisi Göz'ün 5. Sayısı Yayımlandı.

01.08.2016

Categorie  Kategori : İletişim

Göz Dergisi'nin 5. sayısında İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, “Dünya İnsanı Yetiştirmiyorsanız, Öğrencilere İhanet Etmiş Olursunuz” başlıklı yazısında eğitim ve günlük hayata dair bilgileri paylaştı.

Nükleer Enerji alanında otorite isimlerinden olan Prof. Dr. Hasan Saygın ise, “Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen enerji piyaslarından biridir” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

GÖZ dergisinde, İstanbul Aydın Üniversitesi, Nobel Kimya Ödülü Sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar Technocenter açılış törenine de bir dosyayla yer veriliyor.

Dergi yazarları “Hepsinin ortak isteği biraz hayattı”, dosyasıyla İstanbul'da aramızda yaşayan Suriyeliler'i anlattılar.

Mardin Fen Lisesi Edebiyat Topluluğu öğrencileri, Aziz Sancar Teknoloji Merkezi açılışında İAÜ'nün konukları oldular ve GÖZ dergisine “Benim bir hayalim var” başlıklı dosyada hayallerini paylaştılar.

Dergide ünlü-ünsüz birçok insanın hayatlarına tanıklık yapıldı.

246 sayfadan oluşan dergi, 35 öyküsel röportaj yazısı okuyucularını bekliyor.

(Haber:İAHA)

Son Ziyaret :  11.12.2017 17:57