İAÜ Karate Takımları’ndan Avrupa’da Çifte Şampiyonluk

12.07.2016

İAÜ Karate Takımları’ndan Avrupa’da Çifte Şampiyonluk

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunları,  karate branşındaki müsabakalarla devam etti. Karate Bay-Bayan kategorilerindeki mücadelelere İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Karate Takımı damga vurdu.

35 Avrupa ülkesinden 99 üniversitenin 350 sporcu ile temsil edildiği şampiyonada ülkemizi temsil eden İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek-Kadın KATA Takımları çifte şampiyonluk sevinci yaşattı.

Geçen yıl da Karadağ’ın Montenegro kentinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonası’nda İAÜ Bayan KATA Takımım Avrupa Şampiyonu, İAÜ Erkek Kata Takımı Avrupa ikincisİ olarak Avrupa’da bayrağımızı dalgalandırmıştı.

84kg Bay Ferdi Kumite Uğur AKTAŞ ‘’AVRUPA ŞAMPİYONU’’

84kg Bay Ferdi Kumite Mehmet USTA ‘’AVRUPA ŞAMPİYONU’’