İAÜ'de Ramazan Bayramı kutlandı!

01.07.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Ramazan Bayramı dolayısı ile akademik ve idari personelle bayramlaştı.

Categorie  Kategori : GÜNDEM

Florya Yerleşkesi Halit Aydın Kampüs'ünde gerçekleşen bayram merasimine İAÜ Rektörü Prof.Dr. Yadigar İzmirli ve bir çok akademik personel katıldı.

İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptığı konuşmada 'Hepimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Memleketlerine gidecek olan arkadaşlarımızın çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyor, kazasız belasız dönmelerini diliyorum. Bayramdaki yapılan yolculuklar biliyorsunuz çoğu zaman acıyla sonuçlanıyor. Yola çıkacak arladaşlarımız muhakkak ki, dinlenerek araba kullansınlar. Bayram dönüşü hiçbir arkadaşımızın acı haberini almak istemeyiz. Hepinize sağlıklı, huzurlu bayramlar diliyorum. Allah ailelerinizle nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. '

Dr. Mustafa Aydın geçtiğimiz Salı günü Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında yaralanan İAÜ öğrencisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında yer hizmetlerinde çalışan bir mezunumuzu kaybettik. Ailesine sabırlar diliyorum. Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencimizde ağır yaralandı. Dekanımızda yakınen ilgileniyor konuyla. Durumu biraz ağır. Öğrencimize acil şifalar diliyor hem de terörü nefretle kınıyoruz.”

GÜNDEM

Son Ziyaret :  27.02.2017 16:36