İstanbul Aydın Üniversitesi Akademik Kadro Başvuruları

İstanbul Aydın Üniversitesi Akademik Kadro Başvuruları

Categorie  Kategori : DUYURU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK KADRO İLÂNI

İstanbul Aydın Üniversitesi'ne aşağıda belirtilen alanlarda öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri alınacaktır. Başvuruların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü'ne yazılı olarak yapılması gerekmektedir. Adaylarda aranan özellikler aşağıda belirtilmiştir.

> Fakülte Başvuruları için kadro ilanı

> Meslek Yüksekokulları Başvuruları için kadro ilanı

BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullara bağlı bölümlere / Programlara öğretim üyesi alınacaktır. Başvuruların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Istanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğüne yazılı olarak yapılması gerekmektedir. Adaylarda aranan özellikler;

• Öğretim dili İngilizce olan bölüm / programlara başvuracakların en az 80 Yabancı Dil Puanına sahip olmaları gerekir (Lisans veya doktora eğitimini anadili İngilizce olan ülkelerde yapmış olanlar Yabancı Dil’den muaftır).
    • Öğretim üyesi kadrolarına başvuracakların İstanbul Aydın Üniversitesi Akademik Yükseltme Ve Atama Yönergesi’ndeki kriterlerini yerine getirmesi gerekir (Yönergeye Akademik Yükseltme ve Atama Yönergesi linkten ulaşılabilir).
    • Öğretim görevlisi ve okutman kadrolarına başvuracak adayların kendi lisans mezuniyet alanlarında ALES’ten en az 70 puan almış olmaları gerekir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

• Anabilim Dalını belirtir bir dilekçe
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi
    • 2 fotoğraf
    • Özgeçmiş
    • Öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi)
    • Resmi transkript,
    • Yabancı Dil Belgesi ( KPDS'den en az 50 veya eşdeğeri bir sınavdan başarılı olmak) veya tamamen İngilizce eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumundan alınmış bir lisans veya doktora diplomasına sahip olmak,

----------------------------------------------------------------------------------------

## ÖN BAŞVURU FORMU ##

- Online Ön Başvuru Formu için tıklayınız. (Sadece ön başvuru içindir. Asıl başvurular için aşağıdaki "Başvuru Formlarından" Kriterlerinizle ilgili olan form ile yazılı olarak başvurunuzu tamamlayınız.)

- Öğretim Üyesi Başvuru Formu için tıklayınız.(Prof., Doç., Yrd.Doç.Dr.)

- Öğretim Görevlisi Başvuru Formu için tıklayınız. (Öğr.Gör., Araş. Gör., Uzman, Okutman)

19083565

Son Ziyaret :  06.04.2020 18:43