Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü ‘‘MEZUNİYET İŞLERİ’’ Sergisi

06.06.2016

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü ‘‘MEZUNİYET İŞLERİ’’ Sergisi

Categorie  Kategori : SERGİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü ‘‘MEZUNİYET İŞLERİ’’ Sergisi 6 Haziran 2016 saat:10.00 tarihinde açılıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde mezuniyet (Bitirme) aşamasında olan öğrenciler,tüm öğrenim yaşamlarına ait çalışmaları ‘‘MEZUNİYET İŞLERİ’’adıyla fakülte mekanlarında sergiliyor. Lisans dönemine ait Desen, Özgün Baskı, Grafik Tasarım ve Bitirme Projesi gibi dersler kapsamında üretilen çalışmalardan oluşan MEZUNİYET İŞLERİ sergisi 6-13 Haziran 2016tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi Halit Aydın Yerleşkesinde bulunan D Blok katlarında görülebilir.Toplam 74 öğrencinin katıldığı sergi, Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd.Doç.Elanur KIZILŞAFAK,Yrd.Doç.Nursan Korucu TAŞOVA ve Yrd.Doç.Medine İRAK tarafından düzenlenmiştir.

SERGİ

Son Ziyaret :  23.11.2017 04:35