İAÜ Lise Yaz Okulu..!

30.06.2016

İAÜ Lise Yaz Okulu..!

Categorie  Kategori : DUYURU

Eğitim alanında yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ), geleceğin yüksekokul adaylarını 11 gün süreyle kampüste ağırlayacak.

İAÜ Lise Yaz Okulu adı altında 11-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa katılanlar beş yıldızlı otel konforundaki İstanbul Aydın Üniversitesi öğrenci yurtlarında kalma imkanına da sahip olacaklar.

ABD’NİN BİR NUMARASI THOMAS JEFFERSON HIGH SCHOOL İŞBİRLİĞİNDE

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İAÜ Lise Yaz Okulu’nun programları ABD’nin bir numaralı lisesi olan Thomas Jefferson işbirliğiyle hazırlandı.

Eğitim Fakültesi koordinasyonunda yürütülecek programa ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Hamide Ertepınar, lisa yaz okulunda Thomas Jefferson doktoralı öğretmenlerin de ders vereceğini söyledi. Ertepınar, “Moleküler Biyoloj-Genetik; Biyoteknoloji, Nanomateryaller ve Solid Works gibi sayısal derslerin yanında Adli Psikoloj, Çağdaş Hukuk, Dijital Diplomasi ve Yaratıcı Düşünme gibi sözel alanlarda da ders seçenekleri sunulacaktır.” dedi.

İAÜöğretim üyesi Yrd. Doç.Dr Ayşin Kaplan Sayı da, lise yaz okulunda 15 farklı atölye sunulacağını belirterek, derslerde deneyler, Skype bağlantıları, demonstrasyonlar gibi öğrencilerin ilgisini çeken ve uygulamaya dönük birçok yöntem ve tekniğe başvurulacağını bildirdi.

14 FARKLI KONUŞMACI VE SAYISIZ AKTİVİTEYE YER VERİLECEK

Doğrudan üniversite öğretim üyeleri tarafından sunulan bu dersler teorik ve uygulamalı olarak iki hafta boyunca devam edecek atölyelerin yanında öğrencilere 14 farklı konuşmacıdan seminer imkanı da sunulacak. Aynı zamanda  Tiyatro ve Oyunculuk, Yoga, Sportif Rekreasyon, Zeka Oyunları, Gündüz ve Gece  Astronomi Gözlemleri, Film geceleri, Uluslararası öğrencilerle diyalog, yüzme ve Kültür Sanat gezilerinin de yer aldığı çok farklı aktivitelerde bulunma imkanı sağlanacak.

SON BAŞVURU 30 HAZİRAN

Lise yaz okulu için son başvuru tarihi 30 Haziran. Bireysel başvuruların da kabul edileceği okulla ilgili ayrıntılı bilgiye internette liseyazokulu.aydin.edu.tr adresinden erişilebilecek. İsteyen adaylar öncesinde kampüs turu yapabilecek. Yeni arkadaşlıklar, üniversite ortamı, alanında uzman öğretim üyeleri ve keyifli dolu dolu bir yaz hedefleyen tüm lise öğrencileri kayıtlarını yine aynı adres üzerinden yapabilecekler.

19083675

Son Ziyaret :  06.04.2020 19:05