İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Doğaya Yeni Nefes

16.05.2011

16 Mayıs 2011 - İstanbul Aydın Üniversitesi, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri

Categorie  Kategori : İletişim

İstanbul Aydın Üniversitesi, İletişim Fakültesi – Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, 16 Mayıs Pazartesi günü yeşil  doğaya  katkıda  bulunmak   amacıyla fidan diktiler.

Öğrenciler,  ‘‘Kurumsal  Sosyal  Sorumluluk’’ dersleri  kapsamında,  Çatalca  İlçesi Orman İşletme   Müdürlüğü’nün   Elbasan   köyünde açtığı   orman  arazisine 50 adet fidan dikildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler ve  Tanıtım   Bölümü   Başkanı  Mine DEMİRTAŞ ‘‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersimiz kapsamında organize ettiğimiz bu aktivitede, doğaya katkı sağlamayı ve sosyal sorumluluk bilincini canlı tutmayı amaçladık. Projemizi sahada uygulamalı olarak gerçekleştirerek hem kalıcı hem de keyifli bir aktivite gerçekleştirdik.’’ diye konuştu.

Son Ziyaret :  17.07.2019 01:19