KADIN KANSERLERİ FARKINDALIĞI

15.05.2016

KADIN KANSERLERİ FARKINDALIĞI

Categorie  Kategori : SOSYAL SORUMLULUK

Sağlık Bakanlığı Kanser Daire Başkanlğı ile Avrupa Jinekoloji onkoloji Derneği'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ''Kadın Kanserlerine Dikkat Çekmek ve Farkındalık Yaratmak Etkinliği'' 15 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik kapsamında  bir grup aktivist Avrupa’nın değişik bölgelerinden Viyana'da buluşup bisikletleri ile İstanbul'a doğru yola çıkarken bir grup aktivistte Anadolu'nun değişik bölgelerinden Ankara'da buluşarak İstanbul'a doğru harekete geçtiler. 4-5 günlük yolculuk sonunda her iki grup 15 Mayıs günü İstanbul boğaz köprüsünde buluştular.

Birçok Sivil Toplum Kuruluşunun ve Kanser gönüllüsünün destek verdiği etkinliğe üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Programı öğretim görevlisi Heybet Aslanoğlu'nun gözetiminde 70 kişinin katılımı ile destek verilmiştir.

Çok renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Belediye Başkanı Sn.Mustafa Demir ve Sağlık Bakanlığı Kanser Daire Başkanı öğrencilerimizle resim çekerek hocamızı ve öğrencilerimizi etkinliğe verdikleri destek için teşekkür etti.

SOSYAL SORUMLULUK

16206418