İAÜ Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu (ABMYO) Moda Tasarımı Bölümü ''Tema Karayolları Kararmasın''

11.05.2016

Categorie  Kategori : MODA VE SANAT

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programında 2015-2016 Güz Dönemi Temel Dikim Teknikleri dersi kapsamında belirlenen temaya uygun olarak öğrenciler tarafından bir koleksiyon tasarlanmış ve okulumuz atölyelerinde üretimi gerçekleştirildi.

Okulumuzda eğitim süreçleri boyunca öğrencilerin, farkındalık yaratabilecek boyutta ortak çalışmalar gerçekleştirmesi sağlanmakta ve bölüm derslerini destekleyici, tasarım ufuklarını açıcı, el becerilerini geliştirici çalışmalar yapıldı. Bu öğretim yılında, trafik kurallarına dikkat çekerek sosyal sorumluluk bilincini artıracak ekip çalışmaları gerçekleştirildi.

“KARAYOLLARI KARARMASIN” temalı koleksiyonumuz, İstanbul İl Trafik Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve üniversitemizin işbirliği ile Trafik haftası kapsamında geleneksel çocuk festivali İBB Topkapı Trafik Eğitim Parkında İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi öğrencileri tarafından sunularak büyük beğeni aldı.

Defile Tarihi: 10 Mayıs 2016

Defile Saati: 13:30