İAܒde fotoğraf sergisi!

11.05.2016

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü öğrencileri bir fotoğraf sergisi açtı.

Categorie  Kategori : ABMYO

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri tarafından fotoğraf sergisi Florya yerleşkesi E Bahçe’de açıldı.

Öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergideki fotoğraflar aynı zamanda öğrencilerin mezuniyet projesi.

Sergide görev alan öğrenciler, “Bizim sınıfça yaptığımız bir organizasyon. Hem mezuniyet projemiz hem de yaptığımız çalışmalar hakkında öğrenci arkadaşlarımıza ve hocalarımıza bilgi vermek istedik” açıklamasında bulundu.

Haber- Fotoğraf: İrena içios

-----------------------------------------------------------------------------------

Photography Exhibition at IAU

Students of the department of Photography and Camera Operation opens a photography exhibition.

Senior students of Istanbul Aydin University Anadolu Bil Vocational School opened the exhibition at Florya campus.

Photographs taken by the students were their graduation project.

Students who exhibited their photographs said, “This is an organization done by our class. We wanted to give our fellow students and teachers about our graduation project and the works being carried out.”

ABMYO

Son Ziyaret :  23.06.2017 21:47