Kuaförler ödüllerini İAܒde buldu!

10.05.2016

AKİD himayesinde düzenlenen ‘Yılın Kuaförü’ yarışması bu sene İAܒde düzenlendi.

Categorie  Kategori : MODA VE SANAT

Uluslararası kuaförlük dergisi Estetika'nın düzenlediği Hairist Yılın Kuaför Yarışması'nın ödülleri İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Bu sene 6’ncısı düzenlenen yarışmaya amatör ve profesyonel olmak üzere 805 kuaför katıldı ve boyama, kesim, şekillendirme-topuz kategorilerinde tasarım hazırladı.

Organizatörlüğünü ve sunuculuğunu Estetika Dergisi Editörü Erkan Güzel’in yaptığı yarışmada ayrıca Baykan Savaş da ‘Estetika Dergisi tarafından verilen ‘Meslek Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri bölümü öğretim elemanı Leyla Cesaret de, ödül töreninin İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenmesiyle ilgili şunları söyledi:

“Bu organizasyon her sene farklı otellerde düzenlenirdi. Bu sene eğitimin de çok önemli olduğunu onlar da fark etti. Erkan Bey bizim organizasyonlarımıza katılıyordu, bir görüşme yaptık ve burada düzenlemeye karar verdik. Çok da güzel oldu. Bu sene katılamadaık ama gelecek senelerde biz de öğrencilerimizle katılmak istiyoruz bu yarışmaya. Makyaj da birinciliklerimiz var. Bu deneyimi de yaşamak isteriz.”

Haber- Fotoğraf: Sibel Doğu(İAHA)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hairdressers receive their awards at IAU

Hosted by AKID, this year’s ‘Hairdresser of the Year’ competition took place at IAU.

Awards of the competition Hairist Hairdresser of the Year organized by Estetica, an international hair magazine, was given to the winners during a ceremony.

805 professional and amateur hairdressers participated at the 6th annual competition in haircoloring, styling and bun categories.

Organized and moderated by Erkan Guzel, editor of Estetica Turkey, Baykan Savas received ‘ Profession Dignity Award’ given by Estetica Magazine.

“ This organization used to take place at different hotels. This year they also realized that education is very important. Erkan Guzel used to participate at our organizations, so we had a meeting one day and decided to organize here. We couldn’t participate at this year’s competition but would like to do that next year. We have winners in make up competitions. We would like to experience this as well,” said Leyla Cesaret, a lecturer at the department of Hair and Beauty Services, about organizing the event at IAU.

MODA VE SANAT

Son Ziyaret :  25.06.2017 11:49