İAÜ 10. Kariyer Fuarı gerçekleştirildi!

04.05.2016

İAÜ öğrencileri firmalarla buluşturdu….

Categorie  Kategori : FUAR

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından bu sene 10’ncu düzenlenen ‘Kariyer Fuarı’ 4 Mayıs Çarşamba günü Florya Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

İAÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen fuara  aralarında Colin’s, Loft, Gülaylar, DHL, Secret TV, LIV Hospital, Ataköy Hastanesi gibi firmaların bulunduğu 80 firma katıldı.

Firmalardan gelen insan kaynakları yöneticileri, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine hem kurumların politikaları hakkında verdi hem de iş ve staj başvurularını aldı.

İAÜ Kariyer Merkezi Müdürü Sözer Kırca, fuar hakkında şunları söyledi:

“Her sene bu fuar neticesinde onlarca öğrencimiz hem staj hem iş imkanı yakalıyor. Bu sene de aramızda birçok firma var. Sağlık sektöründen, üretimden, hizmet sektöründen, otellerimiz burada, çağrı merkezleri, lojistik şirketleri, gümrük şirketleri, finans kuruluşları fuarımızda öğrencilerimizle ilgileniyor. Bu fuarda çeşitli kulüplerden ya da gönüllü olarak 120 öğrencimiz de çalışıyor. Bu öğrencilerimizden iş imkanı yakalayanlar da oluyor.”

Haber: Sibel Doğu

Fotoğraf: Sertan İnce (İAHA)

-----------------------------------------------------------------------------------

IAU’s 10th Career Fair takes place.

IAU students meet with companies.

4 Mayıs 2016

10th Career Fair organized by Istanbul Aydin University took place at Florya campus on May 4th.

80 companies including Colin’s, Loft, Gülaylar, DHL, Secret TV, LIV Hospital, Ataköy Hospital participated at the fair organized by IAU Career Center.

Directors of human resources department of various companies gave information about their corporate policies to the students of IAU and took their job and internship applications.

Speaking about the fair, Sozer Kirca, Director of IAU Career Center said, “ Every year many of our students get a chance to find an internship and job. This year we have companies from health, manufacturing, services sectors as well as hotels, call centers, transportation, customs and finance companies interested in our students. 120 of our students work as volunteers from various clubs at this fair. Some of these students get a job.”

FUAR

Son Ziyaret :  23.11.2017 18:03