İAܒden Çifte Şampiyonluk

29.04.2016

Elazığ’da Fırat Üniverstesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen TUSF Karate Türkiye Şampiyonası’na İstanbul Aydın Üniverstesi (İAÜ) damga vurdu.

Categorie  Kategori : SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

İAÜ Karate takımları şampiyonadan iki şampiyonluk bir de ikincilik kupasını müzesine götürerek ayrıldı. Başarılı sporcular bunun yanı sıra beş altın, üç gümüş, bir bronz madalya elde ettiler.

İstanbul Aydın Üniversitesi, 2016 Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçlarla 44 üniversiteyi geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı takım Temmuz ayında Hırvatistan’da yapılacak 2016 EUSA Üniversiteler Avrupa Oyunları ve Ağustos ayında Portakiz’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

SAĞLIK KÜLTÜR SPOR

Son Ziyaret :  22.11.2017 04:47