Usta Dublaj Sanatçısı Aydoğan TEMEL

16.05.2011

6 haftalık kurs programının Dublaj Çevirisi kısmını bitiren öğrenciler.

Categorie  Kategori : PROJE

6 haftalık kurs programının “Dublaj Çevirisi” kısmını bitiren öğrenciler, Saran Dublaj Stüdyoları Cast Sorumlusu ve Seslendirmen Timur ÇAYIR’dan “Dublaj ve Çeviri İlişkisi” başlığında, 4 saat süren keyifli bir eğitim aldıktan sonra Usta Dublaj Sanatçısı Aydoğan TEMEL’in tecrübelerini ve önerilerini dinlediler. Dünden bugüne “Türkiye’de Dublaj Sanatı” konusunun işlendiği söyleşide usta sanatçı Aydoğan TEMEL, 25 yıllık sanat hayatını, hatıralarını ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Oldukça keyifli geçen söyleşinin son bölümünde öğrenciler, usta sanatçıya dublaj ve çeviri ile ilgili çeşitli sorular yönelttiler.

Film ve Altyazı Çevirmenliği Eğitimi, “Altyazı” eğitimleriyle Beşiktaş Sürekli Eğitim Merkezi’nde devam ediyor.

PROJE

19388023