Ceyhun Yılmaz İAÜ'DE

19.04.2016

Ceyhun Yılmaz: 'Sosyal medyaya ilk olarak ünlüler ve markalar sahip çıktı'

Categorie  Kategori : SOSYAL MEDYA

Ünlü radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından düzenlenen konferansta öğrencilerle buluştu.

Ceyhun Yılmaz, 'Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz' konulu konferansta sosyal medyanın kişilerin hayatını nasıl etkilediği üzerine konuştu.

“1970'li yıllarda Yüksel Bayar Meksika'daki dünya kupasını izlemek için İngiltere'ye gitmişti. İstanbul gazetesine maçı yazdı. Televizyon izlemek için ülke değiştirilen yıllardan Facebook'a, Twitter'a geldik.” diyen Yılmaz, konuşmasında ünlü isim ve markaların attığı ilk tweetlerden ve sosyal medyadaki eğlenceki diyaloglardan örnekler verdi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ceyhun Yılmaz, sosyal medyada dozunda paylaşım yapmak gerektiğini, fazla paylaşımının takipçileri bunaltacağını vurguladı ve sosyal mecraların kavga ortamına dönüştürülmemesi gerektiğini ifade etti.

Haber- Fotoğraf: Sibel Doğu (İAHA)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ceyhun Yilmaz at IAU

Ceyhun Yilmaz: “ Brands and famous individuals protected the social media first.”

Famous radio and television anchor Ceyhun Yilmaz gathered with the students at a conference organized by Istanbul Aydin University Office of the Dean of Students.

Ceyhun Yilmaz talked about how social media affected individuals’ life during the conference titled “ How Social Media Cannot be Used”

“ In 1970s Yuksel Bayar went to England to watch the World Cup in Mexico and reported the game at Istanbul newspaper. We have come so far from the years when we went to other countries to watch a game, to Facebook and Twitter,” said Yilmaz and highlighted the first tweets made by famous people and brands.

Giving advices to the students, Ceyhun Yilmaz also emphasized the importance of not posting frequently on social media that bothers the followers and not making it a platform to have arguments.

16202033

Son Ziyaret :  23.09.2017 17:22