Engelli yazar İAܒde öğrencilerle buluştu!

11.04.2016

Fatih Çelik, İAÜ Engelsiz Yaşam Merkezi’nin etkinliğine katıldı.

Categorie  Kategori : ARAŞTIRMA MERKEZLERİ

Engelli yazar Fatih Çelik, ‘İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi’ tarafından düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Aydın’da Türkçe öğretmenliği yapan Fatih Çelik, ‘Üç Harften Daha Fazlası’ başlıklı söyleşide öğrencilerle aşk üzerine konuştu.

Aşkta tensel temastan çok duyguların önemli olduğunu ve günümüzde bu tarz aşkların zor bulunduğuna dikkat çeken Fatih Çelik, son yıllarda artan boşanma oranlarını da insanların değişen ilişki anlayışlarına bağladı.

Söyleşide ‘Çığlık’ isimli kitabından da söz eden Çelik, ‘Nefes’ isimli yeni kitabının çalışmalarına devam ettiğini ve yakın zamanda ‘Damladan Deryaya’ adlı bir şiir kitabının çıkacağının bilgisini verdi.

Haber/ Foto: Sibel Doğu- İrena İçios (İAHA)

------------------------------------------------------------------------------------

Disabled author met the students at IAU

Fatih Celik, an author with disability, attended IAU Life Without Barriers Center’s activity and met with the students of IAU.

April 11, 2016

Fatih Celik, a Turkish teacher at Aydin, talked about love with the students during the meeting titled ‘More than Three Letters.’

Nothing the importance of emotions instead of physical connection in love and the difficulty to find such relations, Fatih Celik pointed the changing perception of relationships as the reason for increasing divorce rates.

Speaking about his book called ‘Çığlık- Scream’, Celik also mentioned his new book ‘Nefes- Breath’ and that his poem collection ‘Damladan Deryaya- From a Drop to Ocean’ will be published soon.

ARAŞTIRMA MERKEZLERİ

Son Ziyaret :  21.11.2017 07:22