İAܒdeki keçe workshop’u devam ediyor!

15.04.2016

İAÜ Tasarım Bölümü Koruncuk Vakfı’yla birlikle bir workshop düzenledi.

Categorie  Kategori : MODA VE SANAT

İstanbul Aydın Üniversitesi Tasarım Bölümü’ ne bağlı olarak çalışan keçe merkezi Koruncuk Vakfı’na yardım amacıyla bir workshop düzenledi.

Koruncuk Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı avukat Figen Özbek, Mütevelli Heyet Üyeleri Gönül Turhan, Şebnem Sözen, Serhan Ecevit, vakıf öğrencisi Elif Tosun ve sektör danışmanı, Yasemin Çetinkaya, Meltem Demir, Binnur Hattat’ın katıldığı workshop çalışmasında katılımcılar öğrencilerle birlikte keçeden renkli şallar yaptı.

İAÜ Moda Tasarım Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Nihal Bolkol ve öğretim görevlisi Gülgün Tekin’in danışmanlığında gerçekleştirilen etkinliğin ardından katılımcılara sertifika verildi.

İAÜ Keçe Merkezi geçen ay da,’ Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’ için bir workshop düzenlemişti.

Haber/ Foto: Sibel Doğu- İrena İçios (İAHA)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

IAU Felt Workshop Continues!

IAU Department of Fashion Design organized a workshop with Koruncuk Foundation.

Istanbul Aydin University Department of Fashion Design Felt Center organized a charity workshop for Koruncuk Foundation.

Koruncuk Foundation President Figen Ozbek Esq., members of the board  of directors Gonul Turhan, Sebnem Sozen, Serhan Ecevit, foundation student Elif Tosun and consultant Yasemin Cetinkaya, Meltem Demir, Binnur Hattat participated at the workshop and made colorful shawls made out of felt with the students.

Consulted by IAU Head of Fashion Design Nihal Bolkol and lecturer Gulgun Tekin, the event ended after giving out the certificates to the students.

IAU Felt Center organized a workshop for ‘Parıltı Gormeyen Cocuklara Destek Dernegi’ last month.

MODA VE SANAT

Son Ziyaret :  19.10.2017 08:08