Dijital İllüstrasyon Sergisi

05.04.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi ABMYO Grafik Tasarım Programı Temel Sanat Eğitimi İkinci Öğretim Öğrencileri tarafından hazırlanan Dijital İllüstrasyon Sergisi açıldı.

Categorie  Kategori : SERGİ

İAÜ Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Tuğba Başak Şahin'in öğrencilerinin geçen sene yaptıkları çalışmaların içerisinde olduğu Dijital İllüstrasyon Sergisi açıldı. Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri ve hocaların katılımıyla açılışı yapılan sergide Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi Aygün Yıldız şunları söyledi:

“Geçen sene yaptığımız çalışmaları burada sergiliyoruz. Serbest teknikle alışılmışın dışında tamamen kişisel teknikle çalıştık. Çalışmalarımızda labi tekniği kullandık. Bazı arkadaşlar kendi ürettiği tasarımları yaptı. Çalışmaların bazıları labi tekniği yani guaj boya ve sulu boyayla yapılmış çalışmalar, bazıları da kuşe ve dergi sayfalarındaki fotoğrafları deforme edilerek çalışıldı. Çalışmalar 35*50 foto bloklara sıvandı bu sayede büyütülerek sergileniyor.”