Okul Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu

04.04.2016

Okul Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu

Categorie  Kategori : SEMPOZYUM

İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü, Okul Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu’na ev sahipliği yapıyor.  08.04.2016 Cuma günü düzenlenecek olan Okul Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu’na Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanından meslek mensupları ve üniversite öğrencileri davetlidir. Sempozyumda, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği yönetimi tarafından “Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Merkezi Çalışmaları”, MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Gençoğlu tarafından “Temel Eğitimde Rehberlik ve Psikolojik Danışma” ve MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör tarafından “Rehberlik Hizmetlerinde Üniversite ve Bakanlık İşbirliği” adlı bilgilendirici sunumlar yapılacaktır.  Ayrıca Prof. Dr. Ragıp Özyürek moderatörlüğünde “Önleyici ve Çözüm Bulucu Yaklaşımlar” ve Prof. Dr. Filiz Bilge moderatörlüğünde “Okul Psikolojik Danışmanlarının Gelişimi” konularında gerçekleştirilecek olan panellere Prof. Dr. Zeynep Hamamcı “Okullarda Akılcı Duygusal Eğitim Programları Uygulanması”, Prof. Dr. Şermin Külahoğlu “Okul Rehberlik Programları Nasıl Daha İşlevsel Olabilir?”, Yrd. Doç. Dr. Ezgi Özteke Kocabaş “Okullarda Krize Müdahale”, Yrd. Doç. Dr. Yıldız Kurtyılmaz “Okullarda Gözlenen Saldırganlık Davranışlarını Önlemeye Yönelik Müdahaleler”, Yrd. Doç. Dr. Bircan Ergün Başak “Ergenler Arasında Siber Zorbalık ve Okul Personelinin Önleyici Çalışmalardaki Rolü” ve Uzm. Psk. Dan. Meltem Aslan Gördesli “Metropolde Psikolojik Danışman Olmak: Güçler ve Güçlüklerden Yansıyanlar” konu başlıklarında panelist olarak katkı sağlayacaktır. Sempozyum saat 09.00’da başlayacak olup 17.30’a kadar devam edecektir. Katılımcıların sempozyum öncesi herhangi bir kayıt işlemi yaptırması gerekmemektedir. Katılım göstermek isteyen ve konulara ilgi duyan herkes İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi A blok Konferans salonunda bu konular hakkında bilgi edinme ve alanın önemli isimleriyle tanışabilme şansına sahip olacaktır. Bilgi ve iletişim için; ezgialabucak@aydin.edu.tr; 444 1 428.

SEMPOZYUM

Son Ziyaret :  17.11.2019 05:20