Dr. Mustafa Aydın öğrenci temsilcileriyle buluştu!

03.03.2016

İAܒde sınıf temsilcileri toplantısı gerçekleştirildi.

Categorie  Kategori : TOPLANTI

Dr. Aydın, toplantıyı İAÜ Rektörü Yadigar İzmirli ve Genel Sekreter Fehmi Büyükbayram ile birlikte yönetti. Dekanlar, birim amirleri, daire başkanları da toplantıya katıldı.

Toplantının daha verimli ve sağlıklı bir eğitim için yapıldığını dile getiren Dr.Mustafa Aydın, “Sevgi ve saygı çerçevesinde lütfen bütün problemlerinizi aktarın. Hocam duyar bana takar gibi korkunuz da olmasın. Bunun garantisini ben veriyorum. Bu etkinliği sizlere daha iyi eğitim ortamı sağlamak için gerçekleştiriyoruz,” diye konuştu.

Toplantıda öğrenciler okuldaki bloklar, derslikler, kantinler, tuvaletler, yerinde uygulama, giriş –çıkış kapıları, çizim stüdyosu gereksinimi gibi konularda istek ve şikayetlerini dile getirdi.Mustafa Aydın dönem sonunda yine bir toplantının yapılacağı bilgisini de verdi.

Haber – Fotoğraf: Sibel Doğu (İAHA)

-----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Mustafa Aydin Meets with Student Representatives!

Istanbul Aydin University President Dr. Mustafa Aydin met with student representatives of the departments in each faculty and listened to their proposals.
    The meeting was chaired by Dr. Aydin and IAU Rector Yadigar Izmirli and General Secretary Fehmi Buyukbayram. Deans, unit directors and head of departments were present during the meeting as well.

Highlighting the purpose of the meeting as being for more productive and a better education, Dr. Aydin said, “Please tell me all the issues respectfully. Don’t be afraid of your professors. I guarantee you myself. We are organizing this meeting to provide you a better education.”
    Students brought the issues, such as, classes, buildings, cafeterias, bathrooms, entrance-exit doors, to the table.

Dr. Mustafa Aydin informed the students that there will be another meeting held at the end of the semester.

TOPLANTI

Son Ziyaret :  23.06.2017 22:05